WEB_KAUSAY_01

Kausay final curs de cuina i restauració

El passat 26 de març de 2019 va tenir lloc la cloenda del curs de Cuina i restauració del projecte sociolaboral de referència a Sant Vicenç dels Horts, Kausay.

Kausay és un projecte adreçat a joves de 16 a 29 anys que cerquen una sortida al seu itinerari personal, tant a nivell formatiu com professional. Amb aquesta finalitat es desenvolupen un seguit d’activitats encaminades a l’orientació personal, social i laboral.

Enguany, la formació s’ha realitzat íntegrament a les instal·lacions del Restaurant Que Sa Que Bo a càrrec d’Eva Baqués.

Els participants han estat nois d’entre 16 a 23 anys, amb nivells formatius i orígens de procedència molt diversos. D’aquests joves, 4 han participat voluntàriament en pràctiques no laborals en el mateix Restaurant amb una durada de 20 h setmanals.

L’experiència tant pels joves com per a la formadora i tutora de pràctiques ha estat molt positiva i gratificant. Sobretot per a 2 d’ells, que han pogut obtenir un reconeixement especial i el pròxim curs seguiran formant-se en aquest àmbit. 

Aquesta experiència ens obre una nova porta a la col·laboració amb l’empresa i també una oportunitat per a molts i moltes joves. 

Magalí Montmany Canut

Educadora Kausay – FdMA Sant Vicenç dels Horts

 

Related Post :