2023_PUBLICACIO_OFERTA_ESAL_WEB

Vols treballar a la FdMA Terrassa? | 2 ofertes de feina

La Fundació Maria Auxiliadora de Terrassa ha rebut una subvenció del Servei d’Ocupació de la Generalitat, des del programa Treball i Formació (ESAL), destinada a dur a terme un projecte de millora de l’ocupabilitat de persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d’accés al mercat laboral, mitjançant actuacions de contractació laboral, formació i actuacions d’acompanyament.

La contractació es dirigeix al col·lectiu de dones en situació d’atur inscrites com a demandant d’ocupació (DONO), prioritzant dones víctimes de violència masclista, dones d’origen migrat en situació de discriminació, dones monoparental amb càrregues familiars i dones a l’atur de llarga durada (12 mesos).

A través d’aquesta subvenció s’ofereix una contractació de 12 mesos a jornada completa, 3 mòduls formatius (80 hores en total) i acompanyament i suport durant el període laboral.

L’entitat cerca dos perfils:

PERFIL 1: EDUCADORA PER PROJECTE PAM A PAM

Persona amb formació en l’àmbit social i/o educatiu per a incorporar-se a un projecte d’immersió lingüística i cultural que promou la inclusió social i les relacions d’igualtat entre els diferents col·lectius en el barri de La Maurina de Terrassa.

(LINK OFERTA)

PERFIL 2: FORMADORA EN CONFECCIÓ INDUSTRIAL

Persona amb formació en l’àmbit social i/o educatiu per a incorporar-se a un projecte de formació per a la millora de l’ocupabilitat de persones en situació de vulnerabilitat en el barri de La Maurina de Terrassa.

(LINK OFERTA)

Enviament del CV actualitzat abans del dia 22 de febrer de 2023, a través de correu electrònic a la següent adreça: curriculumsterrassa@fundacionma.org

Indicant a l’assumpte del missatge: ESAL – PERFIL 1 o 2

Related Post :