20220210_OFERTES_LABORALS_ESAL_FdMA_TERRASSA

FdMA Terrassa | Vols treballar amb nosaltres?

La Fundació Maria Auxiliadora ha rebut una subvenció del Servei d’Ocupació de la Generalitat, des del programa Treball i Formació (ESAL), destinada a dur a terme un projecte de millora de l’ocupabilitat de persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d’accés al mercat laboral, mitjançant actuacions de contractació laboral, formació i actuacions d’acompanyament.

La contractació es dirigeix al col·lectiu de dones en situació d’atur inscrites com a demandant d’ocupació (DONO), prioritzant dones víctimes de violència masclista, dones d’origen migrat en situació de discriminació i dones monoparental amb càrregues familiars.

A través d’aquesta subvenció s’ofereix una contractació de 12 mesos a jornada completa, 3 mòduls formatius (80 hores en total) i acompanyament i suport durant el període laboral.

L’entitat cerca dos perfils:

PERFIL 1: EDUCADORA PER PROJECTE D’IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA I CULTURAL

Persona amb formació en l’àmbit social i/o educatiu per a incorporar-se a un projecte d’immersió lingüística i cultural que promou la inclusió social i les relacions d’igualtat entre els diferents col·lectius en el barri de La Maurina de Terrassa.

⇓ Descarrega vacant

PERFIL 2: FORMADORA EN CONFECCIÓ INDUSTRIAL

Persona amb formació en l’àmbit social i/o educatiu per a incorporar-se a un projecte de formació per a la millora de l’ocupabilitat de persones en situació de vulnerabilitat en el barri de La Maurina de Terrassa.

⇓ Descarrega vacant

Tags: #Vacant