CA julio 2020

Un estiu de supervivència al Centre Obert Centro Amigos

Després de quatre mesos de confinament, l’equip d’educadors i educadores del Centro Amigos va engegar amb moltes ganes el retrobament d’un Casal d’Estiu diferent a tots els anys anteriors, però molt especial.

Va ser un inici de casal sense abraçades ni petons, però l’enyorança es va estendre en el primer retrobament entre infants i educadores. La primera setmana es va celebrar una gran revetlla emmascarada en la qual ens vam trobar famílies, infants i equip educatiu, i vam gaudir d’una gran activitat i un posterior sopar.

Cada secció va iniciar el seu propi camí de treball: per una banda, petits i mitjans van rebre la visita d’una sàvia que ens havia d’entrenar per salvar el món i trobar els quatre elements de la terra; secundària, d’altra banda, va estar entrenant per convertir-se en els millors supervivents.

Ha estat un casal molt diferent però intens. La tipologia d’activitats tenia moltes limitacions, però l’equip educatiu va posar-hi moltes ganes per poder viure-ho el més càlidament possible. Des de jocs d’aigua mesurant els dos metres de seguretat per poder jugar sense mascaretes, manualitats i gimcanes, nits al centro fins a anar a netejar la brutícia dels nostres entorns naturals.

A causa del nou rebrot, el tancament del casal va haver de ser separat per grups, però cada secció va poder fer una gran festa i cadascú va poder tenir el seu moment de comiat i de desitjar-nos unes bones vacances per poder-nos trobar amb moltes més ganes al setembre.